Sport

Verslag V&Z Veendam - week 3



V&Z_Veendam.png

Hoofdklasse
Beautysalon Jannie ingemaakt door Futsal Topbrands In de hoofdklasse lijkt de strijd om het kampioenschap te gaan tussen CEVDET en Futsal Topbrands, want vrijdag won Futsal Topbrands met 10-1 van Beautysalon Jannie dat nu op vijf punten staat van CEVDET met een wedstrijd meer. Draaijer Schilders – Freko Kozijnen werd 5-2 en door deze zege staat Draaijer nu derde.

Eerste klasse
Prins Elekrto, koploper in de eerste klasse won met 1-6 van Autobedrijf Smid en E. Schoenmaker er drie van scoorde. SWO Veendam behield de tweede plaats door met 2-6 te winnen van nummer laatst Sandra’s Hairstudio. C. van Dijk maakte hier drie van de zes goals. J S Viro hield de aansluiting door met 4-3 te winnen van Riklis Karto Hair. Dit was een heerlijk pot zaalvoetbal met veel strijd en mooie goals, maar ook sportief. Kleiweg scoorde twee keer en zijn totaal staat inmiddels op vier en twintig goals. Beste Hypotheek begon goed aan het seizoen, maar is de laatste tijd van slag, want er werd ook nu weer verloren. Clias/v.d. Laan was met 1-3 te sterk.

Tweede klasse
Twee wedstrijden werden er gespeeld in de tweede klasse en daar won DWS/Drukkerij R. v.d. Kooi met 6-2 van het jeugdige Break en Gadero dat zonder wissels speelde tegen Kruit en Kramer en conditioneel te kort kwam in de tweede helft en kruit en Kramer daar dankbaar gebruik van maakte en met 3-8 won.

Derde klasse
In de derde klasse is het wel erg spannend momenteel, want nummer vier heeft maar vier punten minder dan nummer een en speelden ook evenveel wedstrijden. Koploper is nu Statusbar dat met 6-14 won van GHV/Vastgoed en Paarhuis ze alle zes scoorde voor GHV en Bijl er vier maakte voor Statusbar. Veendam Fanatics verloor de koppositie door met 3-8 te verliezen van Essity 1 en heeft door deze zege weer uitzicht op promotie. Salone di Claudia staat nu tweede door met 5-3 te winnen van Stukadoorsbedrijf Oldenburger. Buurke Bestrating verloor met 1-4 van Euromail.

Vierder klasse
In de vierde klasse won koploper Essity 2 met 2-6 van Faber & Faber en Gogmez scoorde daar drie van de zes. Kleine Panda- Just 4 Kidz werd 0-2 en is naast Essity 2 het team dat de meeste kans heeft om te promoveren. Fc. Titanium won van CGKV De Kandelaar met 16-1 door onder meer vier doelpunten van D. Dijk. CGKV De Kandelaar begon het seizoen heel sterk, maar valt de laatste tijd erg tegen. V&Z Team – Team 49 ers werd 3-5

Winkler Prins competitie
In de Winkler Prins competitie won Dortscheef JC met 5- 2 van Red Bull en blijft bovenaan staan en heeft wel een wedstrijd meer gespeeld dan nummer twee Annie Fc dat met 9-2 won van Fc. Gehaktbal en ook een beter doelsaldo heeft dan Dortscheef JC. Menting maakte er vier en Haikens deed dit drie keer. Bij de oudste categorie won Fc. Cheater met 6-1 van Goal Diggers en Dubad scoorde er drie van de zes voor Fc. Cheater.

Spelers gezocht
Het team van V&Z  derder klasse zou graag nog een paar spelers erbij willen, want een paar spelers zijn gestopt en sommige zijn eruit gezet om dat ze zonder opzeggen wegblijven. Als je nog graag wilt zaalvoetballen kan dat zeker bij dit team en opgeven kan bij het bestuur.