Regio

Frans Duijts op Meeden Muziekavond



De voorverkoop voor de muziekavond in het dorpshuis te Meeden op zaterdag 10 februari aanstaande loopt voortvarend. Metmans had zich ten doel gesteld om een dikke 400 bezoekers te trekken, dit lijkt gehaald te worden. Aanvang programma is 21.00 uur en zaal open om 20.00 uur.

De allround formatie Vangrail zal de avond muzikaal verzorgen met tussendoor 2 bekende Nederlandse artiesten. Niemand minder dan Frans Duijts, zanger van het Nederlandse lied, zal reeds vroeg in de avond op de bühne verschijnen i.v.m. meerdere verplichtingen deze avond. Na Frans Duijts neemt Vangrail het muzikale gedeelte weer over gevolgd door een optreden van de uit Emmen afkomstige Bouke. Vangrail zal dan de avond in de grote zaal afsluiten om 01.00 uur. Na afloop zal er in het café-gedeelte nog een afterparty zijn tot 02.00 uur.

Met de voorverkoop, volgens een “Early Bird” principe, zijn wij in januari beland bij de toegangsprijs van € 12,50. De kaarten kunnen worden besteld door een bericht te sturen naar kaartverkoop@metmans.nl of deze kopen bij Tankstation Eden te Meeden. Denkt u in februari nog een of meerdere kaarten te willen kopen, indien dan nog voorradig, dan betaald u € 15,00 per kaartje en wilt u een kaartje aan zaal kopen, indien dan nog voorradig, betaald u € 17,50 per kaartje.

Stichting Metmans hoopt een aantrekkelijke programma te hebben vastgelegd voor weinig, nog geen kaartje? Reageer snel voor het te laat is!!