Sport

Kerst Zaalvoetbal Toernooi groot succes!Winnaar Kerst Zaalvoetbal Toernooi Veendam 2017 - foto Egbert Venema.JPG

Zaterdag 23 december 2017 werd het eerste het Kerst Zaalvoetbal Toernooi in het Indoorcentrum in Veendam gespeeld.

De eerste editie trok 10 teams, die in 2 poules van 5 speelden. In zowel de Parkstadhal als in de Sorghvliethal ging het er gemoedelijk en sportief aan toe. De organisatie was in handen van Stichting Sport- en Evenementenhallen Veendam, en dat was dik voor mekaar. Zo werden tussentijds de standen en gescoorde doelpunten door de organisatie omgeroepen voor spelers en publiek.

Deelnemende teams Werkmax, MF Shipping, Riviera United, Broezn.com, Sportplein, Freko Kozijnen, JS Viro, Olro Workwear, GHV/ Vastgoed Partners en Team Thomas streden om de felbegeerde titel

Om 18:00 uur werd de finale gespeeld tussen Riviera United en Sportplein die elkaar in de poule-fase ook al eens troffen. Toen werden de punten verdeeld in een wedstrijd die eindigde in 0-0. In de finale wist Riviera United overtuigend en welverdiend te winnen van Sportplein. Uiteindelijk kwam de eindstand van 2-0 op het scorebord, waardoor Riviera United zich kampioen mag noemen van het 1e  Kerst Zaalvoetbal Toernooi Veendam. Uit handen van Rob van Loenen ontving de aanvoerder van Riviera United de wisselbokaal ter grote van 65 cm

  • 1ste  Riviera United
  • 2de Sportplein
  • 3de Team Thomas

Aansluitend konden alle deelnemers genieten van een heerlijke winterbarbeque + buffet dat stond opgesteld bij Sportplein Indoorcentrum Veendam.

Om het feest compleet te maken kwam DJ Peter Mans achter de draaitafel staan. Later op de avond vond in Sportplein een verloting plaats waarbij mooie prijzen te winnen waren, beschikbaar gesteld door ondernemers uit Veendam.