Nieuws

Stichting Eerste Hulp organiseert
weer First Help Request voor minima



IMG_7451.JPG

Stichting Eerste Hulp geeft al 5 jaar kerstpakketten aan een heel grote vergeten groep. Een groep die steeds buiten de boot valt. Doordat ze met 3 á 4 euro net boven de norm zitten om voor de Voedselbank in aanmerking te komen vallen deze mensen tussen wal en schip.

Deze groep groeit steeds meer en hulpvragen nemen toe. Hulp is nodig omdat ze anders met Kerst nauwelijks iets in huis hebben om Kerst te kunnen vieren. Vorig jaar heeft de Stichting Eerste hulp 140 gezinnen kunnen helpen.

Stichting Eerste Hulp is een non-profit organisatie met 4.600 leden op Facebook. De leden helpen elkaar gratis met datgene dat voor een menswaardig nodig is. Met boodschappen, kleding, meubels en andere spullen. De stichting werkt zonder subsidie, en moet het met elkaar zien te rooien.

IMG_2257.JPG

De stichting zet zich in voor deze vergeten groep. Voorzitter Jannie Orsel hoopt dat er meer mensen geholpen kunnen worden. Zij en haar vrijwilligers gaan weer boodschappen verzamelen voor het samenstellen van kerstpakketten voor de minima. Graag wil ze via deze weg een oproep doen voor hulp. Help mee en geef met uw hart. Ook zij verdienen een Kerst.

Wilt u ondersteuning geven en hebt u goede houdbare producten, breng deze dan naar:

Kringloopwinkel, Provincialeweg 19 in Heiligerlee of naar Dr. A Kuyperstraat 23, in Veendam.

IMG_0077.jpg