Sport

Flash - Oranje Nassau 'dirigentes' dicteerden de wedstrijd

Er stond 8-0 op het scorebord voor Flash en Oranje Nassau is er klaar mee. Maar deze enorme voorsprong gaven de Veendamsters natuurlijk niet meer uit handen. En met 25-13 kon het eerste puntje bij de uitploeg in de tas belanden.

Na 2 verloren wedstrijden was dit voor de meiden van Flash een fijne opsteker, maar hier viel meer te halen, dat wisten ze zeker. Met dezelfde vechtlust werd er begonnen aan de tweede set. En ook over deze set was coach Henk erg tevreden.

Het waren mooi reddingen die ook nog zijn vastgelegd op de gevoelige plaat bij de Flash aanhangers. Vooral de serve's van de Veendamsters was van een goed niveau. Ook de 'prikballen' in het centrum van Oranje Nassau waren erg goed.

En spelverdeelster Mara van Flash wist dat maar al te goed. Aan het einde van de eerste helft kwam Oranje Nassau nog een beetje terug in de race. Maar gelukkig had Flash nog een 'wapen' achter de hand. En dat was de ace. Met 25-18 wonnen de Veendamsters.

Flash kwam op een 2-0 voorsprong. In de sets 3 en 4 gingen de meiden van Flash lekker door. De Veendammer 'dirigentes' dicteerden de wedstrijd. En het publiek stond op de 'banken'. Flash had de partij en haar greep en stond eigenlijk de hele speeltijd voor.

Aan het slot van de match maakte Flash wel wat onnodige foutjes. Maar met een time-out en wat wissels trok oefenmeester Henk weer aan de 'touwtjes'. Flash-speelster Nickee werd ook 'wakker' en kwam er aan het einde van de wedstrijd nog even in.

Flash dicteerde de wedstrijd. De Veendamse Nickee werd plotseling in stelling gebracht. Ze werd geposteerd op de buiten aanval en de eer was voor haar. Het 25ste punt scoorde ze met een 'snoeterharde' bal.