Nieuws

Kerstvakantie wordt superfeest bij Speelparadijs Kunstkot



p1.jpg

Speelparadijs Kunstkot zorgt er voor dat geen kind zich in de kerstvakantie kan vervelen. Iedereen zal zijn ogen uitkijken, want er valt veel nieuws te beleven. We halen alles uit de kast om er elke dag een groot feest van te maken. Er zijn weer oneindig veel nieuwe activiteiten om te ontdekken. Je kunt bijvoorbeeld je eigen raket maken en lanceren en je eigen button maken en ontwerpen. Je kan als een zandtovenaar mooie figuren tekenen in het zand op lichtbakken. Er zijn mega lego blokken om mee te bouwen en er is een echte kinderwerkplaats waar je met gereedschap mooie kunstwerken of uitvindingen kunt maken die je mag meenemen naar huis. Natuurlijk zijn alle vertrouwde activiteiten zoals de nerfhal, discozaal, het theater en bijvoorbeeld het pottenbakken, ook nog aanwezig.

p2.jpg

Kunstkot is de hele kerstvakantie geopend, 23 december 2017 t/m 7 januari 2018, op afspraak van 14:00-17:00. Je kunt nu alvast een plekje boeken via email info@kunstkot.nl

Entree is 12,50,- euro per kind (incl. zakje chips, onbeperkt ranja en lollie mee naar huis) Ouders/begeleiders hebben gratis toegang.

Meer informatie kun je vinden op www.kunstkot.nl