Sport

Verslag V&Z Veendam - week 48V&Z_Veendam.png

De uitslagen van de beker komen op de site te staan binnenkort.

Hoofdklasse
In de hoofdklasse blijft het spannend, want CEVDET won met 7-5 van Draaijer Schilders dat lang stand hield, maar in de laatste minuten alsnog twee tegen treffers moest incaseren. CEVDET staan u bovenaan, maar heeft een wedstrijd meer gespeeld dan Futsal Topbrands dat op een punt staat. Freko Kozijnen verloor met 2-11 van Beautysalon Jannie en staat derde op drie punten van CEVDET.

Eerste klasse
Prins Elektro won in de eerste klasse met 7-3 van Riklis Karto Hair en staat nu vier punten los van de achtervolgers. E. Schoenmaker scoorde er vier van de zeven en bij Riklis Karto Hair scoorde Van der Laan ze alle drie.

Tweede klasse
In de tweede klasse won koploper Smit Facility met 6-3 van OLRO Workwear en Werkmax dat tweede staat won nipt van Gadero met 4-3. Riviera United liet Slagerij K. Nieland achter met lege handen door met 5-3 te winnen en Veen op schot was door er vier van de vijf te maken. Break – DWS/Drukkerij Reinier v.d. Kooi werd 2-8 en daar scoorden Zuidema en Poot er elk vier.

Derde klasse
In de derde klasse nam Statusbar de koppositie oven van Veendam Fanatics door met 8-2 te winnen van Stukadoorsbedrijf Oldenburger en Munneke er vier van scoorde. Buurke Bestrating won met 5-3 van Van der Laan verzekeringen waar Bieze en Korringa er elk twee van maakten. R. Swama kreeg geel van de scheidsrechter en ging maar door met praten en vroeg om de tweede gele kaart en deze dan ook mocht ontvangen en dus rood kreeg.

Winkler Prins Competie
In de Winkler Prins Competitie ging Goal Diggers flink onderuit door met 2-12 te verliezen van de Deurzetters dat deze keer in J. Dekker een afwerker had, want hij scoorde maar liefst zes van de twaalf. Fc. Badslippers tegen Fc. Pro werd 8-5 en door deze zege is Fc. Badslipper koploper in 5P. In 5W won Fc. Annie hun tweede wedstrijd met 7-2 van Red Bull.