Nieuws

De Stainkroeg Ommelanderwijk / Veendam bestaat 6 jaar



foto  Parkstad Veendam 2017.JPG

Door Geert en Alie Panman van De Stainkroeg

De Stainkroeg, gevestigd in de oude steenfabriek aan de Ommelanderwijk 51a te Veendam, is in de 6 jaar die we nu bestaan, voor velen een begrip geworden als het gaat om het vieren van een feest.

Wij verzorgen uw feest van begin tot eind zoals u het wenst. Of het nu gaat om een verjaardag , een reünie, een babyborrel, een trouwerij met alles er op en aan,  er is altijd wel een reden te vinden voor een feest.  Sinds kort hebben we de beschikking over een extra bar met gezellige zaalruimte.

Ouderen die er tegen aan zien om de verjaardag thuis te houden, kunnen bij ons ook overdag terecht.

Van een lekker kopje koffie met een chocolaatje, een high tea, tot heerlijke Prosecco en een prachtige luxe ingerichte tapastafel. Informeer naar onze culinaire mogelijkheden. Wij regelen het graag voor u.

Sinds twee jaar is ook  de Stichting Collectie ter Borg bij ons gevestigd. Veel van onze gasten combineren hun feest met een bezoek aan dit prachtig ingerichte museum o.l.v. een deskundige gids.

Ook kunt u bij ons terecht om na de uitvaart van uw dierbare nog even in alle rust na te praten met naaste familie en vrienden. Wij zorgen er graag voor dat u er niet meer voor hoeft te zorgen!

Hebt u belangstelling? Neem dan geheel vrijblijvend telefonisch contact met ons op en wij nodigen u altijd uit om even langs te komen zodat u in alle rust met ons kunt overleggen over uw wensen en onze mogelijkheden.

Graag tot ziens in de Stainkroeg !