Nieuws

Welkoop Veendam:
Nieuw Inzamelpunt Dierenvoer Voedselbank Veendam



WP_20171127_16_12_50_Pro.jpg

Sinds maandag is er een derde Inzamelpunt voor Dierenvoer voor de Voedselbank Veendam. Bij de Welkoop Veendam kan men nu ook dierenvoer in de speciaal daarvoor bestemde winkelkar deponeren. Dit kon al enige tijd bij de Jumbo aan de Reede en ook bij de Albert Heijn in het ABC complex. Nu kan dat dus tevens bij de Welkoop aan de Lloydsweg in Veendam. Els Jans, initiatiefneemster van deze inzamelingsactie, is enorm verheugd dat de bedrijfsleiding van de Welkoop deze mogelijkheid biedt en de actie op deze manier ondersteunt.

WP_20171127_16_16_00_Pro.jpg

Els Jans:" Er wordt door de inwoners van Veendam en omstreken gelukkig veel dierenvoer geschonken wat ontzettend fijn is. De Voedselbank kan de gezinnen nu af en toe ook honden- of kattenvoer meegeven wat natuurlijk bijzonder welkom is bij mensen die door omstandigheden in financiële problemen zitten. Dieren mogen we niet vergeten als een heel wezenlijk deel van het gezin. Juist in moeilijke tijden bieden huisdieren voor veel mensen troost en afleiding. We hopen dat mensen in de feestmaand december ook aan deze dieren willen denken en eten voor ze in de inzamelkar willen doneren. Voor de mensen die afhankelijk zijn van de Voedselbank is het uiteraard heel fijn dat ze hun diertjes ook kunnen verwennen met wat extra's. Ieder mens die huisdieren heeft en daar van houdt zal dat begrijpen".

WP_20171127_16_09_14_Pro.jpg

De kar bij de Welkoop Veendam staat achter de kassa en is duidelijk te herkennen aan het bord met daarop de tekst: Inzameling Dierenvoer Voedselbank Veendam. Alle honden- en kattenvoer is van harte welkom!