Nieuws

Tweede editie van De Maand Bekeken
in talkshow Veendam



_MG_3776.jpg

Komende zaterdag, 25 november, is de tweede editie van De Maand Bekeken, de talkshow in, voor en over Veendam. Vanuit Grand Café vanBeresteyn bespreekt presentator Martijn Folkers samen met een aantal gasten het lokale nieuws van deze maand. Publiek is van harte welkom!

De tweede editie van de Veendammer talkshow is op zaterdag 25 november van 16.00 tot 17.00 uur. Folkers blikt samen met lokale politici terug op de raadsvergadering van 6 november, waarbij de coalitie en de oppositie botsten over het proces rondom de invulling van de Veendamse winkelpleinen. Ferdinand Vinke, bestuurder van scholengemeenschap Winkler Prins, schuift aan om te praten over de samenwerking tussen Winkler Prins en Ubbo Emmius Veendam. Singer/songwriter Lars Koehoorn is dit keer de muzikale gast van De Maand Bekeken en speelt onder andere zijn nieuwe single ‘Closer to you’. Peter Molter van de stichting Met Meer Cultuur (MMC) uit Borgercompagnie komt vertellen over het muziektheaterstuk “Heimwee van Tammo” en andere activiteiten van MMC. Natuurlijk is er ook aandacht voor de winnaars van de Veendamse Vrijwilligersprijzen, die zaterdagmiddag worden uitgereikt.

De talkshow, een initiatief van Biblionet Groningen, wordt opgenomen door RTV1 en op een later tijdstip op radio en tv uitgezonden. Wil je erbij zijn? Kom dan op zaterdag 25 november tegen 16.00 uur naar Grand Café vanBeresteyn. De toegang is gratis.