Sport, Regio

Derde Fair Play voor KnickerbockersFair Play 5.jpg

Voor het derde seizoen op rij werd op zaterdag 11 november de Fair Play uitgereikt aan The Knickerbockers in Groningen. In het seizoen 2016-2017 eindigde TKB op de 7e plaats van het Fair Play klassement van het district Noord, bestaande uit 439 verenigingen.

Fair Play 3 .jpg

Van 56 donateurvereniging van de scheidsrechtersvereniging Oldambt en Veenkoloniën eindigde G.S.V.V. The Knickerbockers weer op de eerste plaats. SPW werd tweede en Onstwedder Boys derde. Voorafgaande aan de bekerwedstrijd Knickerbockers- Stadspark werd de Fair Play uitgereikt door onze waarnemend voorzitter Roelf Koops.

Fair Play 4.jpg

De Fair Play bestond deze keer uit de gebruikelijke oorkonde plus heel toepasselijk een Sint Maartenlampje in de vorm van een Knickerbocker. Namens zijn vereniging mocht secretaris Rynaldo Koerhuis deze attributen in ontvangst nemen.

Fair Play 6.jpg

Bij de aftrap stond ook ons lid Jan Hendrik Hadders uit Stadskanaal, die deze stadsderby mocht fluiten. Nog een bekend gezicht was Lesmond Prinsen, die nu trainer is van TKB. Zijn team boekte een ruime 4-0 zege en is een ronde verder. In de eerste helft trok een fikse hagelbui over het veld, aangekondigd door een fraaie regenboog.