Nieuws

Nieuw ondergoed en lingerie bij Maxima Veendam



IMG_5538.JPG

Staatssecretaris Jetta Klijnsma gaf in september een cheque aan alle kledingbanken Maxima om lingerie en ondergoed voor 0-18 jarigen van te kopen. De Rotary Club Veendam deed daar enthousiast nog eens €550 bovenop. Resultaat is een prachtig assortiment ondermode voor kids&tieners. Iedere jonge klant mag nu 4 stuks uitkiezen om mooi te zijn, ook onder je kleding.

Het aanbod van modieuze kleding voor kinderen en jongeren is één van de speerpunten van kledingbank Maxima. Hip en comfortabel ondergoed is voor kinderen, maar vooral  voor tienermeiden en oudere jongens belangrijk. Vanaf nu liggen er leuke sets in de winkel: slips en bustiers voor meiden, boxers en singlets voor jongens.  

Een mooie gelegenheid om te komen shoppen bij Maxima: de modezaak voor minima in Veendam, Pekela en Menterwolde. Steek uw zoon of dochter van tot teen in het nieuw! Of bijna-nieuw, want u weet dat recycling dé trend van deze tijd is. Eigenlijk is het knap ouderwets om alsmaar nieuwe kleding te kopen. Minima, maak dus van de nood een deugd en kom gauw. De eerste 2 maanden trok onze wintercollectie al 691 klanten. U bent welkom van dinsdag t/m vrijdag van 10.00-16.00 uur en donderdags tot 17.00 uur in de Maxima winkel aan de Transportweg 64, Veendam.