Sport

Zaalvoetbal V&Z - week 42



V&Z_Veendam.png

Hoofdklasse
De eerste overwinning voor het dames-team van V&Z is een feit. Het 'vlaggenschip' van V&Z won met 4-3 van VIOD VR1 Na twee nederlagen is dit de eerste overwinning in de hoofklasse. In de interne competitie werd er niet gespeeld in de hoofdklasse, maar wel in de andere klassen.

Eersteklasse
In een aantrekkelijke wedstrijd tussen Autobedrijf Smid Meeden en Gervas Futsal ging Gervas Futsal er met de punten vandoor. En deze doelpuntrijke wedstrijd werd het 5-4 voor Gervas Futsal.

Tweedeklasse
Gadero blijft nog zonder punten. Slagerij K. Nieland was met 4-2 te sterk.

Derdeklasse
Essity 1 blijft koploper in deze klasse door Stukadoorsbedrijf Oldenburger met 11-3 te verslaan. Statusbar won met 5-2 van Afterbeat. En Salone di Claudia won met 5-3 van Buurke Bestrating. Salone di Claudia is nog ongeslagen en Schipper scoorde drie- van de vijf goals voor Salone di Claudia.

Vierdeklasse
Koploper Essity 2 liet niets ovr van CGKV de Kandelaar, dat als tweede was geklasseerd. Het werd 10-0 voor Essity 2. Faber & Faber won met 3-0 van Team 49 ers. En Avebe won in een vervelende wedstrijd met 13-0 van team V&Z. Omdat een speler van Avebe steeds maar vervelend bleef doen tegenover de tegenstander en de scheidsrechter.

Afgelopen werd er niet gespeeld in het Indoorcentrum.