Nieuws

Nieuw inzamelpunt Dierenvoer Voedselbank Veendam



_MG_3693.jpg

Er was al een inzamelpunt voor dierenvoer bij de Jumbo aan de Reede. Vanaf vandaag kan er ook dierenvoer gedoneerd worden bij de Albert Heijn in het ABC complex. Bij de entree van de Albert Heijn staat een winkelkar waarin men voer kan doneren voor de dieren van de mensen die afhankelijk zijn van de Voedselbank. 

Els Jans, initiatiefneemster van deze inzamelingsactie, is erg blij met het feit dat er een tweede inzamelpunt bij is gekomen. "Dit betekent dat we nog meer voer kunnen inzamelen en veel dieren blij kunnen maken. Voor de mensen die in financiële nood zitten is het voer meer dan welkom".

_MG_3699.jpg

Onlangs zijn er twee grote inzamelingsacties voor Dierendag geweest waar de inwoners van Veendam en omstreken heel gul en ruimhartig voer hebben gegeven. Totaal maar liefst 17 winkelkarren vol. 

Els is blij dat de bedrijfsleider van de Albert Heijn de inzamelingsactie van harte ondersteunt en dat hij daarvoor de ruimte en mogelijkheid biedt bij de winkel. Ook de Voedselbank Veendam is er verheugd over en hoopt dat ook op dit inzamelpunt weer veel voer gedoneerd zal worden zodat zij de mensen ook eten voor hun huisdieren kunnen uitdelen. Immers deze dieren zijn een wezenlijk onderdeel van het gezin.