Sport

Verslag V&Z Veendam - week 41



In de hoofd klasse won MF Shipping in een spannende en sportieve wedstrijd met 3-2 van Freko Kozijnen. Vier minuten voor het einde was het nog 1-1. Draaijer Schilders liet Ciseaux D’or met lege handen naar huis gaan en won met 5-0. CEVDET – Futsal Topbrands werd 1-1 en beide teams kregen veel kansen, maar de mooiste kansen werden niet benut. Door deze uitslagen staat Beautysalon Jannie twee punten los. Riklis Karto en JS- Viro speelden met 4-4 gelijk in de eerste klasse en Kleiweg scoorde alle vier de goals voor JS-Viro. Gervas Futsal – Prins Electro werd 4-6. Dit duel met veel Muntendammers was een harde, maar ook zeer spannend, want de wedstrijd werd pas in de laatste minuten beslist. Voor Gervas scoorde Imminga er twee en bij Prins Electro scoorde uitblinker Schoenmaker er drie. Sandra’s Haistudio – Clias/ v/d. Laan Verzekeringen werd 1-2. SWO Veendam won met 5-3 van Autobedrijf Smid Meeden door onder meer drie doelpunten de Jonge.

In de tweede klasse blijft DWS/Drukkerij Reinier v.d. Kooi winnen en nu werd Gadero met 5-3 aan de kant gezet en blijft Gadero nog puntloos net als Kruit en Kramer dat met 2-4 verloor van Werkmax waar v/d. Velde drie keer scoorde. Koploper Essity 1 won met 1-5 van Buurke Bestrating en Stukadoorsbedrijf Oldenburger – Afterbeat werd 7-5. GHV/Vastgoed Partners won met 5-2 van het jeugdige Van der Laan Verzekeringen. Euro Mail won voor het eerst dit seizoen en won met 6-3 van Satusbar dat niet graag in de Wildervanckhal speelt, want toen de voorzitter naar huis ging kreeg hij van een speler daar commentaar op en hij heeft hierop niet gereageerd.

Faber & Faber had in de vierde klasse weinig moeite met V&Z Team en won mede door een blunder van doelman Tienkamp met 7-2 en Alders scoorde daar drie van. Avebe kwam tegen Go Kleine Panda met 0-2 achter, maar won uiteindelijk met 6-2. Uuldersma scoorde ze alle zes.

V&Z Veendam heeft de Algemene Ledenvergadering op 21 november in de Wildervanckhal en het bestuur is opzoek naar nieuwe bestuursleden, want we hebben nu zes bestuursleden en willen dit graag uitbreiden naar zeven en voorzitter Aeilt Hassing zou graag zien dat zich een aantal mensen kandidaat stellen voor de functies die vrij komen.

Ook zoeken we nog een aantal scheidsrechters of mensen die dit willen leren. Voor beide activiteiten kan men zich melden bij het bestuur.

Tevens zoekt het team van V&Z nog enkele spelers en ook die kunnen zich melden bij het bestuur.