Nieuws

Groot feest bij opening vernieuwde
Etos Autorama VeendamEtos Bakker Veendam.jpg

Etos van ondernemer Ingrid Bakker krijgt in het Veendamse winkelcentrum Autorama een andere plek. De winkel gaat naar de overkant en vestigt zich in de oude panden van Dixons en The Read Shop. De vernieuwde Etos, een stuk ruimer dan eerst, opent op woensdag 18 oktober om 9.00 uur. Dat wordt een groot feest, met gezellige activiteiten, leuke acties en scherpe aanbiedingen.

Op de openingsdag kunnen klanten gratis hun nagels laten lakken. Ook ontvangen zij bij besteding van 5 euro een product van het Etos eigen merk; tot en met vrijdag bij 15 euro een big shopper. Voor de eerste 500 klanten ligt er een spoolie klaar. De openingsweek heeft veel leuke winacties met interessante prijzen en eindigt met een beautyevenement op zaterdag 21 oktober. Dan is er in de winkel een visagist aanwezig en klanten kunnen zich gratis laten opmaken. Ook voor kinderen zijn er gezellige openingsactiviteiten. Zij kunnen meedoen met een kleurplatenwedstrijd en woensdag 18 oktober met een pompoenworkshop, voor de deur van Etos-Autorama. Op de Facebookpagina van Etos Bakker staat meer informatie over de festiviteiten in de openingsweek.

Visagieplek
De vernieuwde Etos ziet er eigentijds uit en heeft een ruime opzet. Klanten hebben keuze uit een gevarieerd assortiment, met nieuwe en bekende producten. Voor elke portemonnee is er een uitgebreide keuze. De grote beauty- en geurenafdeling beschikt over een speciale visagieplek met stoel en tafel waar klanten op prettige wijze een product ter plaatse kunnen testen. “Wij geven graag vrijblijvend advies over beauty en geuren. Ook over de gezondheidsproducten kunnen onze gediplomeerde medewerkers veel vertellen”, aldus Ingrid Bakker. Mede namens haar team nodigt zij iedereen uit om langs te komen. “We vieren de heropening heel graag samen met onze klanten. Tot 20.00 uur is de winkel open, en tot zo laat zullen we voortaan op elke woensdagavond open zijn.”

Over Etos 
Etos maakt persoonlijke verzorging bereikbaar voor iedereen in Nederland. We geloven dat met een goede verzorging de wereld aan je voeten ligt. Elke dag staan 5.000 medewerkers klaar om klanten te verwelkomen en hen een deskundig en betrouwbaar advies te geven. Het assortiment bestaat uit gezondheids-, lichaamsverzorging-, baby- en beautyproducten, aangeboden in A-merk en een goed en voordelig eigen merk. Dat klanten Etos waarderen, blijkt uit de diverse prijzen die Etos gewonnen heeft. Zo zijn we verkozen tot ‘Beste Winkelketen van 2016-2017’ in de categorie ‘Drogist’. Beste Winkelketen van Nederland is de grootste consumentenverkiezing van Nederland. Ook is Etos al 6 keer verkozen tot ‘Beste Drogist van Nederland’. Etos werd in 1919 opgericht als coöperatie voor werknemers van het Philips concern en in 1931 geprivatiseerd onder de naam Etos. Sinds 1973 is het bedrijf onderdeel van Ahold/Delhaize.