Nieuws

Mega feest voor kids bij Kunstkot Funspot
in de herfstvakantiepers 7.jpg

Kunstkot Funspot zorgt er voor dat geen kind zich in de herfstvakantie kan vervelen. Kinderen zijn hier de baas! Iedereen zal zijn ogen uitkijken, want er valt heel veel nieuws te beleven. Kunstkot haalt alles uit de kast om er elke dag een groot feest van te maken. Er zijn weer oneindig veel nieuwe activiteiten om te ontdekken. Je kunt bijvoorbeeld je eigen raket maken en lanceren, een spetterspat schilderij maken en je eigen button maken en ontwerpen. Je kan met een kruisboog kwastschieten, snoepkunst maken of als een zandtovenaar mooie figuren tekenen in het zand op lichtbakken. Er zijn nieuwe mega lego blokken om mee te bouwen en er is een echte kinderwerkplaats waar je met gereedshap mooie kunstwerken of uitvindingen kunt maken die je mag meenemen naar huis. Natuurlijk zijn alle vertrouwde activiteiten zoals de nerfhal, discozaal, het theater, graffiti spuiten en bijvoorbeeld het pottenbakken en sieraden maken, ook nog aanwezig. Het speelparadijs is de hele herfstvakatie, 21 okt 2017 t/m 29 okt 2017, geopend op afspraak van 14:00-17:00. Je kunt nu alvast een plekje boeken via email info@kunstkot.nl

pers 1.jpg

Na een super grote verbouwing is Kunstkot nog leuker geworden. Hiermee is een droom van kunstenaarsechtpaar Jeroen en Wanda Boerstra uitgekomen. Ook is de website www.kunstkot.nl is flink aangepakt om nog duidelijker de boodschap over te brengen bij de bezoekers. Kunstkot is succesvoller en leuker dan ooit. Maak het nu ook mee!
Entree is 12,50,- euro per kind (incl. zakje chips, onbeperkt ranja en lollie mee naar huis)
Ouders/begeleiders hebben gratis toegang.

Eigenwijze, slimme kinderen die meer willen en zich creatief verder willen ontwikkelen kunnen lid worden van de Kunstkot Kids Club. Hieronder vind je meer informatie over de club.

pers 6.jpg

Kunstkot Kids Club
Ben jij zo’n slim, technisch, eigenwijs, creatief kind of wil je dat graag worden? Dan is deze stoere kids club iets voor jou! Elke week krijg je een keer per week, na schooltijd of in het weekend, een inspirerende les van ervaren docenten en kunstenaars. Je wordt hierdoor steeds creatiever, vindingrijker en slimmer. Ook krijg je steeds meer inzicht en kan je dus bijvoorbeeld alles om je heen beter begrijpen.

pers 5.jpg

Op school leer je alles wat in de antwoordboekjes staat, maar bij ons leer je door zelf te ontdekken en te ervaren. De kids club is eigenlijk een avontuurlijke wereldreis in je hoofd. Dit is belangrijk om zelf dingen, oplossingen en ideeën te kunnen bedenken. Op deze manier kun je je zelf altijd vermaken en hoef je niet vermaakt te worden door wat andere creatieve mensen hebben bedacht. Zo word je pas echt baas van je eigen brein! 

Iedereen krijgt les en/of bedenkt zijn eigen projecten. Van graffiti spuiten, striptekenen, ontwerpen, kruisbogen maken tot aan koekjes bakken, houtbewerken, beeldhouwen, pottenbakken, muziek maken en toneel spelen. Het kan hier allemaal. Je ontdekt wat je echt leuk vindt om te doen en bij ons kun je dat verder onderzoeken en ontwikkelen. Een talent is iets waar je goed in bent, maar dat wil niet zeggen dat je het echt leuk vindt om te doen. Door te spelen en te experimenteren kom je daar achter. 

pers 3.jpg

Neem nu ook een abonnement of neem een gratis proefles. 
Maandabonnement: €35,- per maand per kind (incl. 1x per maand gratis toegang tot Speelparadijs Kunstkot)
Openingstijden Kids Club (op afspraak):
Maandag, dinsdag en donderdag van 15:45-17:15 uur
Zaterdag en zondag van 10:30-12:00 uur

pers 2.jpg

Adres: Dr. Bosstraat 71, 9645 JH, Veendam
Email (voor aanmeldingen): info@kunstkot.nl
www.kunstkot.nl
Mobiel: 06-14788782