Sport

Zaalvoetbal V&Z - week 41V&Z_Veendam.png

Hoofdklasse
In deze klasse werden twee wedstrijden gespeeld. Beautysalon Jannie liet Ciseaux D’or met 'lege handen' achter. Het werd 6-0 voor Beautysalon Jannie. Door twee doelpunten van Hut. CEVDET won met 4-2 van MF Shipping. En Chuma scoorde drie- van de vier goals voor CEVDET

Eersteklasse
JS-Viro – SWO Veendam werd 3-3. SWO is ook na drie wedstrijden van de nul af en voor JS-Viro scoorde Kleiweg alle drie de goals. Clias van der Laan verzekeringen won met 2-1 van promovendus Gervas Futsal.

Tweedeklasse
Wermax won met 6-3 van Riviera United. En dat was mede te danken aan de aanwezigheid Werkmax-speler Van derVelde die er vier keer scoorde. Calker/Heikens dat een andere sponsor heeft en dus ook een andere naam heeft gekregen en nu Smit Facility heet, heeft ook hun tweede wedstrijd won met 11-1 gewonnen van Gadero, dat zeer ondermaats presteert tot nu toe. Smit Facility-speler B. Wollinga scoorde vijf doelpunten.

Derdeklasse
VDM Fanatics- Euro Mail 2-1
Statusbar-GHV-Vastgoed 9-0
Buurke bestrating- Afterbeat 5-4.
Buurke Bestrating-Veendam Fanatics 5-4
Fanatixs- Oldenburger 4-1
Salone di Claudia-Van der Laan 8-3

Vierdeklasse
Koploper Essity had veel moeite met Fc. Titanium en won met 5-3. CGKV De Kandelaar won zonder moeite van V&Z Team met 8-3. Het was het een vervelende wedstrijd en dat kwam door de scheidsrechter die niet adequaat optrad tegen onsportief gedrag van twee spelers van De Kandelaar. Go Kleine Panda – Team 49 ers werd 1-3 en Pizza in the Box en Avebe werd 3-3.

Formulieren
Het invullen van de wedstrijden formulieren laat nogal te wensen over, want vaak wordt vergeten een lijnrechter en/of coach in te vullen en dit kan na die tijd niet meer gewijzigd worden en dus moet men na de wedstrijd het formulier goed nakijken of alles erop staat en ook of de goede spelers de doelpunten achter hun naam hebben staan en tevens moet men kijken of de straftijd bij de juiste speler staat.

V&Z Veendam is ook opzoek naar een aantal scheidsrechters om in onze competitie te komen fluiten. V&Z zal zelf zorgen voor een degelijke opleiding en de eerste wedstrijden zullen dan onder begeleiding worden gefloten.

Wij gaan ervan uit dat deze cursus maximaal drie avonden in beslag zal nemen en dan per avond. Wij zullen bij een aanmelding van minimaal vier mensen deze cursus geven. Als het zo gaat als nu zullen er binnenkort wedstrijden moeten worden geleid door spelers van het thuis spelende team en dat is niet bevorderlijk voor onze competitie denken wij als bestuur. Natuurlijk staat er de vergoeding tegenover die de KNVB ook betaald.