Sport

Zaalvoetbal V & Z - week 39



V&Z_Veendam.png

Het eerste verslag van V&Z Veendam van het seizoen 2017-2018.

De competitie is reeds onderweg vanaf 13 september en deze week is het eerste verslag en vorige week door omstandigheden is het mij niet gelukt om een verslag te schrijven. In de hoofdklasse trok Osman Gazi zich een paar dagen voor de competitie begon terug en waren dus veel te laat en dit heeft gevolgen voor de spelers als deze ergens anders zouden willen spelen. Het bestuur zal deze niet accepteren, want ze hebben als team nog een nota openstaan.

Hoofdklasse
Draaijer Schilders pakte een punt van CEVDET en de uitslag werd 2-2. MF Shipping verloor met 1-7 van kampioenskandidaat Beautysalon Jannie en MF Shipping zal het strijdplan moeten aanpassen.

Eerste klasse
In deze  klasse doet Beste Hypotheek het goed en heeft inmiddels twee wedstrijden gewonnen. Deze week werd met 15-1 gewonnen van Autobedrijf Smid. JS-Viro won met 6-3 van Prins Electro en SWO Veendam, dat met 2-0 voor kwam verloor toch nog met 3-5 van Riklis Karto. Sandra’s Hairstudio verloor met 1-2 van Gervas Futsal.

Tweede klasse
Hier zijn ook twee teams op het laatst afgemeld en wel ECH en tijdens de competitie kwam ook Regioisolatie met de mededeling dat ze gingen stoppen en dat terwijl dit team nog een behoorlijk boete heeft staan, maar V&Z zal deze zeker gaan innen en ook dat de spelers van deze teams niet meer welkom zijn bij V&Z, tenzij ze alles hebben betaald en als dat niet gebeurd zullen wij deze spelers ook aanmelden bij de KNVB als wanbetalers. DWS/Drukkerij Reinier v/d. Kooi won met 6-2 van Kruit en Kramer en Statusbar won met 5-3 van Euro Mail. Gadero verloor met 1-13 van Riviera United.

Derde klasse
Van der Laan Verzekeringen dat als nieuw team is ingedeeld in de deze klasse verloor ook hun tweede wedstrijd, nu werd er met 3-4 verloren van Stukadoorsbedrijf Oldenburger.

Vierde klasse
Essity 2 gaat aan de leiding door ook de tweede wedstrijd te winnen en wel van het Team V&Z met 0-19. Avebe – Faber&Faber werd 2-4 en Fc. Titanium – Just 4 Kids werd 3-5. Pizza in the Box – Go Kleine Panda werd 4-1 en CGKV De Kandelaar won met 8-3 van Team 49 ers.
Salone di Claudia - Afterbeat werd een reglementaire uitslag, want Salone di Claudia kon geen team op de been krijgen i.v.m. een feestje waar ze wel erg laat achter kwamen en dus werd het 0-5.

Team V&Z zoekt nog een paar spelers en deze kunnen zich aanmelden bij het bestuur.