Nieuws

Voorbereidingen Oktoberfest Veendam zijn in volle gangIMG_5225B.jpg

Zaterdag 7 oktober is het zover! Dan wordt de Sorghvliethal omgetoverd tot een klein stukje München. Het gezelligste bierfeest van het Noorden, namelijk het Indoor Oktoberfest Veendam vindt dan plaats.

Ook dit jaar heeft men de keuze uit losse entreetickets of voor een eigen tafel in de bierstraat, met familie, vrienden, collega`s of teamgenoten. De kaartverkoop is inmiddels behoorlijk op gang gekomen, wij raden de mensen dus aan je ‘eigen biertafel’ vroegtijdig te bestellen! Kaarten en arrangementen met de bijbehorende prijzen zijn online te vinden op website van vanplan.nl of via of de Facebook- pagina Indoor Oktoberfest Veendam.

Een oergezellige, complete show in een avondvullend programma
De band Die Münchener Schmachtfetzen (6-koppige gezelschap) verzorgen een optreden van 2 lange sets live on stage. U vraagt zich af: Schmachtfetzen? Dat is dus Duits voor 'smartlappen'... een vlag die de lading niet helemaal dekt, want niet alleen smartlappen, maar ook de grootste Duitstalige feest- en pophits passeren bij de optredens van Die Münchener Schmachtfetzen. ".Van Duitse schlagers tot feestelijke meezingers. Du, Ein Festival der Liebe, Ein Stern, kortom: van de eerste tot de laatste noot één groot feest der herkenning. Daarnaast zullen de in Duitsland zeer bekende dj’s Albert Altendorff & Holger Holzkirchen op 7 oktober de Sorghvliethal op z’n grondvesten laten trillen. Tijdens het voorprogramma, tussendoor en tijdens het naprogramma wordt de tent op z’n kop gezet door deze Bayerische drive-in show.

Uiteraard is de presentatie weer in vertrouwde handen van niemand minder dan Peter Prummel. De gehele presentatie is in het Duits, hetgeen natuurlijk een apart cachet aan de avond geeft.

Aan alle details wordt gedacht, zo ook de aankleding van het podium als de Sorghvliethal in z’n geheel. Decordoeken, de lichtshow, een skihut als drive-in behuizing, grote kransen, bierpullen kortom overal is aan gedacht om de Beierse (Alpen)sfeer te creëren.

Kaartverkoop goede doel
Entreekaarten kosten in de voorverkoop € 12,50 en op 7 oktober aan de kassa 17,50.
Haal uw kaarten in de voorverkoop bij Primera Hiemstra Veendam, Sportplein Indoorcentrum Veendam, online via www.vanplan.nl of de facebookpagina Indoor Oktoberfest Veendam.

Net als de vorige editie zal de organisatie een goed doel steunen. Een deel van de opbrengsten zal dit jaar aan Stichting KIKA gedoneerd worden. Vorig jaar wist de organisatie van het Indoor Oktoberfest Veendam een mooi  bedrag van €1000,- op te halen voor Stichting Leergeld.