Nieuws

Geslaagde Winkler Prins Charity Golf Tournament



clinic 2.JPG

Ingezonden stuk

Afgelopen zaterdag organiseerde Winkler Prins Veendam in samenwerking met magazine iN Veendam en golfclub De Compagnie een golftoernooi en golfclinics ten bate van de Stichting Vrienden van de Winkler Prins.

een vd teams a.JPG

Hoewel het weer bij de start even wat roet in het eten dreigde te gooien, viel het al met al toch mee en beleefden de deelnemers veel plezier aan deze golfdag. De geheel verzorgde dag, compleet met catering op de baan (kaas, haring, korenwijn of fris), viel in goede smaak. Ruim honderd deelnemers vanuit het bedrijfsleven en/of sponsoren, evenals privépersonen kwamen op het toernooi af. De dag stond vooral in het teken van ontspanning, netwerken, maar bovenal gezelligheid en was mogelijk dankzij de golfclub, het golfrestaurant, de sponsoren en de vrijwilligers.

winnend team.JPG

Winnaars wedstrijd en clinic
Na afloop mochten de volgende golfers een prijs in ontvangst nemen:
1. Bonne Holwerda, Gerjan Kruimink, Lars Meuken, Marian Jonker , 2. Ben Jonker, Bert de Vries, Gerke  Paulusma, Arjen Scholten, 3. Albert Jan Heddema, Paul Kern, Peter van Ham, Thomas Droge.
Onder de clinicers zaten meerdere talenten met aanleg voor het golfspel. De prijzen gingen hier naar de volgende deelnemers: 1. Annette Veening, 2. Walther Moltmaker en 3. Daniel Axinte.

IMG_0410.JPG

Lancering iN Veendam
Onderdeel van het Winkler Prins Charity Golf Tournament was aan het eind van de middag de lancering van de zesde editie van magazine iN Veendam. Met de internationaal geroemde jazzpianist Rein de Graaff op de cover (hij wordt in oktober 75 jaar) presenteert het tijdschrift, een uitgave van HDR Media, weer een keur aan onderwerpen die je als ’typisch Veendam’ mag kenschetsen.

IMG_0282.JPG

Een paar voorbeelden: verloskundige Tom Bus, de kleurrijke ondernemer Klaas Jager (d’Olle Slieter), de Operettevereniging Veendam Wildervank, profvoetballer Ferhat Görgülü, het 100-jarige bedrijf Oldenburger Fritom, alles over de metamorfose van cultuur- en congrescentrum vanBeresteyn, Scouting Veendam, kookboekenschrijfster Angela Prins en Golfclub De Compagnie. iN Veendam is op verschillende openbare locaties in de Parkstad gratis verkrijgbaar.

overhandiging cheque.JPG

Baten voor Stichting Vrienden van de Winkler Prins kon de voorzitter van de Stichting Vrienden van de Winkler Prins, Henk Spelde, een cheque ter waarde van het mooie bedrag van € 2.401,- in ontvangst nemen. Deze stichting verleent steun aan gezinnen waar een gebrek aan financiële middelen de ontplooiing van leerlingen belemmert.

een vd teams b.JPG

Plannen 2018
De dag werd afgesloten met een gezamenlijke barbecue en op veler verzoek liet de organisatie tot vreugde van de deelnemers weten zich te beraden op de mogelijkheid de golfdag ook weer in 2018 te organiseren.

een vd teams d.JPG

Op www.wp150.nl/golfdag is een impressie van het toernooi van 2016 te vinden. Op www.wpgolf.nl volgt een impressie van de golfdag van 2017.

IMG_0266.JPG