Nieuws

Lezing Groei & Bloei: "Van Weiland tot Kijktuin"Donderdag 21 september 2017 wordt er in de grote zaal in het A.G. Wildervanckhuis een lezing gegeven door Watze Bokma. De bijeenkomst wordt georganiseerd door KMTP Groei & Bloei Veendam en omstreken en is gratis toegankelijk voor leden, niet-leden betalen € 2,00. Aanvang 19.30 uur.

KMTP Groei & Bloei is een landelijke groenvereniging gericht op tuinieren. De vereniging heeft 130 afdelingen en rond de 30.000 leden. Ieder lid van de vereniging krijgt het tijdschrift Groei & Bloei 10 keer per jaar toegestuurd. Het magazine staat vol praktische tips, tuinreportage’s en achtergrondverhalen over plantensoorten en tuinieren. Voor meer informatie: www.groei.nl

Watze en Giny Bokma uit Scheemda hebben in de loop der jaren van een stuk weiland van 1600 m² de prachtige tuin "De Eexterhof" weten te maken waarin o.a borders op kleur, een rotstuin, een schaduwtuin, een grote vijver, een rozentuin en een stiltetuin zijn te bekijken. Watze Bokma geeft ook tuinontwerp- en groenadvies en is bestuurslid van KMTP Groei & Bloei Winschoten. Tijdens de lezing zal hij aan de hand van een fotopresentatie vertellen hoe deze tuin tot stand is gekomen.