Nieuws

Activiteiten in Huize Sint Franciscus Veendam_MG_3910.jpg

In week 40 organiseert Huize Sint Franciscus een themaweek met verschillende activiteiten. Een aantal van deze activiteiten zijn openbaar en u bent als buurtgenoot van harte welkom om deel te nemen aan één of meerdere van deze activiteiten.  
Want samen maken we de buurt sterk! 

Woensdag 4 oktober: Opening themaweek 
Feestelijke koffieochtend met versnaperingen, muzikale omlijsting en openingswoord door wethouder Jaap Velema en bestuurder Bianca Kaatee. 
Tijd: 10.00 tot 11.30 uur (zaal open: 9.45 uur). 
Kosten: geen. 

Vrijdag 6 oktober: Lezing ‘De geschiedenis van Huize Sint Franciscus’
In samenwerking met het vrijwilligersteam van Huize Sint Franciscus,  de Bibliotheek Groningen en stichting ‘De Verhalen van Groningen’ wordt deze boeiende lezing gehouden over Huize Sint Franciscus. 
Van de bouw in 1931 tot de organisatie heden ten dage en alles daar tussenin. 
Tijd: 19.30 tot 21.30 uur (zaal open: 19.15 uur). 
Kosten: een vrije bijdrage wordt zeer op prijs gesteld. 

Zaterdag 7 oktober: Open huis 
Interesse in wonen in Huize Sint Franciscus (voor uzelf of uw verwanten)? Altijd al eens ons prachtige gebouw van binnen willen bekijken? 
Vandaag wordt u gastvrij ontvangen en staan onze professionals en vrijwilligers voor u klaar voor het beantwoorden van al uw vragen, het geven van een rondleiding en zal u naar huis gaan met informatie over alle diensten en mogelijkheden die Huize Sint Franciscus te bieden heeft. Mis het niet! 
Tijd: 10.00 tot 16.00 uur
Kosten: geen. 

Extra informatie: de activiteiten op woensdag en vrijdag vinden plaats in de recreatiezaal (binnenkomst door de hoofdingang en rechtdoor lopen). De zaal heeft een ruime capaciteit, maar vol = vol!!! 

Adres: Huize Sint Franciscus, Prins Bernhardlaan 56, 9641 LW, Veendam. 
Contact: 0598-366700 of info@st-franciscus.nl