Nieuws

Informatiebijeenkomst voor Mantelzorgers
Houd de mantelzorges op de been!Zorgt u voor een familielid, vriend of buur? Op donderdagmiddag 28 september organiseert het steunpunt mantelzorg Veendam in samenwerking met Buurtzorg, een Informatiebijeenkomst voor alle Mantelzorgers uit de gemeente Veendam en omgeving. Het Steunpunt Mantelzorg Compaen Veendam nodigt mantelzorgers uit voor deze bijeenkomst.

De  gastsprekers voor deze middag zijn wijkverpleegkundige Tjitske ten Hoor, ergotherapeut Annet Been en fysiotherapeut Mark Gerlsma. 

Zij  zullen informatie geven over de werkwijze van Buurtzorg, wat kan de ergotherapie voor de mantelzorgers betekenen en het verschaffen van kennis, aanleren van minder belastende vaardigheden voor de verzorgende en ondersteunde rol daarin als mantelzorger.

De bijeenkomst vindt plaats van: 14:00 uur - 16:00 uur.
Locatie: Compaen, ingang “Ontmoeting”, Jan Salwaplein 3, Veendam

U kunt zich opgeven door te bellen naar Sjeni Mustafa, telefoon; 0598-698119 of te mailen naar smustafa@compaenveendam.nl   

Hebt u nog vragen of wilt u andere informatie, neem dan contact op met Sjeni Mustafa, coördinator van het Steunpunt Mantelzorg (tel. 0598 –698119).