Nieuws, Video

Animatie video herinrichting van het
Veenlustplein en Raadhuisplein



Reacties


Het lijkt allemaal wel mooi, maar kan Veendam het geld niet beter besteden ?! Bijv. aan het vernieuwen van het Beneden Oosterdiep, nieuwe verlichting aan het Beneden Oosterdiep, het vernieuwen van het veld naast het woonwagenkamp, zoals nieuwe paden en speeltoestellen voor de kinderen, en vaker het gras maaien, of wat extra geld voor de minima en/of zieken en gehandicapten. Dat lijkt mij veel nuttiger dan deze luxe uitstraling aan Veendam geven, terwijl heel veel winkelpanden leegstaan, omdat Veendam te duur is.



Natuurlijk kan je je afvragen of dit echt nodig is en zo groots moet worden aangepakt, maar ik vind het er fantastisch uitzien! Bovendien geeft dit een boost aan het hele winkelcentrum, waardoor we in de toekomst misschien niet door een voor 3/4 leegstaande winkelstraat hoeven te lopen.



Ik ben het volledig met C. Ottenga eens. Er zijn belangrijkere zaken dan het centrum. Uiteraard is het mooi als het centrum er goed uit ziet maar er zijn belangrijkere zaken waar geld aan moet worden besteed. Lees de punten van C. Ottenga nog maar eens goed na. Dát zijn de zaken die belangrijk zijn voor Veendam. Bovendien vind ik dat er genoeg geld is uitgegeven aan het centrum.



Wanneer beginnen ze met aanleggen? Ziet er goed uit!