Nieuws

Goed begin Zomerfeest Prins Hendrikboulevard Veendam



_MG_1531.jpg

Eigenaar Jinx Veendam heeft een nieuwe uitgaansformule bedacht; het Zomerfeest. Tover het Prins Hendrikplein om naar Prins Hendrikboulevard en laat de bezoekers niet in Jinx maar plaats een tent ernaast waar de bezoekers welkom zijn en het is feest alom.

_MG_1522.jpg

Vrijdagavond om 18:00 uur werd er gestart met een freestyle/hardstyle avond. Om deze avond extra aantrekkelijk te maken werd Jebroer, bekend van ‘Kind van de Duivel’ geboekt om de avond af te sluiten. De eigenaar van Jinx liet ons weten dat hij tevreden was over de eerste avond Zomerfeest.

_MG_1574.jpg

Zaterdagavond komen maar liefst 6 Dj's en 3 live acts tussen 18:00 en 04:00 uur optreden. Het zijn dan ook geen kleine namen in de Electic Urban Music Game, volgens de facebookpagina van Jinx.

_MG_1549.jpg

Maandag tijdens de laatste Vakantiemarkt in Veendam treden de boerenrockhelden De Esperando’s op. Zij sluiten drie dagen Zomerfeest af op de Prins Hendrikboulevard. De verwachting is dan ook dat het een groot feest gaat worden voor jong en oud. De entree is helemaal gratis.


 
Fotoalbum: