Nieuws

Grote automeeting in VeendamIMG_1233.jpg

Zondag 27 augustus wordt op industrieterrein De Dallen in Veendam een grote automeeting gehouden met onder anderen Amerikaanse auto’s, oldtimers en enkele motoren. Om alles compleet te maken zijn er diverse marktkramen aanwezig.

Jan Bos en Hendrik Doddema uit Veendam hebben groenlicht gekregen van de gemeente Veendam om op zondag 27 augustus deze automeeting te houden. 25 sponsoren waren bereid om Jan en Hendrik te ondersteunen.

Doelstelling van Jan is om iets te organiseren voor de jongeren en inkomsten te genereren voor de Cliniclowns. Jan zet zich al jaren in voor deze organisatie.

De automeeting is gratis voor bezoekers en deelnemende auto’s. De auto’s die mee willen doen met de wedstrijden zoals decibelmeting en wie heeft de mooiste auto betalen hiervoor 5 euro. Jan en Hendrik hebben voor deze deelnemers 24 prijzen klaar staan. 

IMG_1230.jpg

De deelnemende auto’s kunnen zich tussen 08:30 – 12:00 opstellen en om 13:00 uur zijn de bezoekers welkom.

Voor meer informatie zie onze video. 
Voor overige informatie is Jan Bos bereikbaar via 06-83405547.

IMG_1228.jpg


Oproep
Het videoteam van parkstadveendam.nl zoekt vrijwilligers die ons willen komen versterken. Voor meer informatie of aanmelden graag contact opnemen met info@parkstadveendam.nl / 06-42239988.