Nieuws

Rabobank Veendam gaat klanten bedienen vanuit
nieuwe locatie in vanBeresteyn



Eind van dit jaar gaan de medewerkers van de Rabobank in Veendam verhuizen naar het voormalig ANWB/VVV kantoor in cultuurcentrum vanBeresteyn. Hier wordt een advieskantoor ingericht waar particuliere en zakelijke klanten terecht kunnen voor al hun vragen en dagelijkse bankzaken.

“Wij blijven met onze dienstverlening in Veendam”, aldus Jan Loeters, directievoorzitter van Rabobank Stad en Midden Groningen. “En dat doen we met ons marktteam, een vast team van medewerkers samengesteld uit professionals van verschillende afdelingen. Zo kunnen klanten en belangstellenden altijd bij ons binnen lopen met vragen over dagelijkse, financiële bankzaken, over hypotheken of met hun ondernemersvragen. En de vaste gezichten van het marktteam Veendam zijn onze binding met de lokale samenleving, zij geven invulling en betekenis aan onze coöperatie.”

Faciliteiten
Een aantal faciliteiten in het huidige kantoor blijft bestaan, zoals de geldautomaat in de buitengevel en de mogelijkheid om sealbags (voor ondernemers) en contant geld (voor particulieren) te storten. Vanuit Rabobank Centraal gaan we de mogelijkheid onderzoeken of in de foyer van vanBeresteyn een geldautomaat kan worden geplaatst.

Inloopdag
We kunnen ons voorstellen dat klanten vragen hebben over de aanstaande verhuizing. Daarvoor kunnen zij elke woensdagmorgen vanaf 10.00 uur het kantoor aan het Museumplein 34 binnenlopen.