Overslaan en naar de inhoud gaan

Jongeren vertellen mening over Borgerswold Veendam
Deel 1

Door op vrijdag, 7 juli, 2017 - 12:30

Al een tijdje komen er bij de redactie van parkstadveendam.nl meldingen binnen over vernielingen en asociaal rijgedrag in Borgerswold. Dat gaat gepaard  met geluidsoverlast waar de omwonenden last van hebben. Begin juni zijn in Borgerwold rond de zwemplas nieuwe banken en picknicktafels geplaatst. Op een aantal banken en tafels staan inmiddels teksten waar je niet vrolijk van wordt. In dezelfde periode zijn ook de wegen aangepast om te zorgen dat er niet meer met hoge snelheden door Borgerwold kan worden gereden maar blijkbaar veroorzaakt dit nu extra geluidsoverlast voor de bewoners aan de Briklaan en Kapiteinspark.

IMG_0163.jpg

Gerard Martens en Willem van der Werf waren donderdagavond zelf in Borgerswold om met de videocamera polshoogte nemen. Ze gingen in gesprek met de aanwezigen en met de ondernemers, zowel op camera als zonder. Dat resulteerde tot een totaal andere inzicht van de feiten en gebeurtenissen. Wij laten u alvast één interview zien. 

IMG_0155.jpg

Volgende week donderdagavond (13 juli) bij goed weer is parkstadveendam.nl weer aanwezig in Borgerswold.

IMG_0151.jpg

Wil jij jouw verhaal / mening vertellen over Borgerswold? Kom dan donderdagavond langs in Borgerswold. Kan je ons niet vinden, bel dan de tiplijn van parkstadveendam.nl