Nieuws

Verrassende winnaar WP Talentenjacht Populair



WP TJP17 Vagabond totaal.jpg
Band Vagabond

In de Nedmagzaal van vanBeresteyn werd op vrijdag 23 juni de jaarlijkse WP Talentenjacht Populair gehouden.

De presentatie van de avond was in handen van Kirsten Busman en Emma Wilkens. Het publiek kon genieten van zeven acts en een gastoptreden van de winnaars van vorig jaar, de “Nicks” met Michelle Veldhuis (deelnemer Voice Kids 2017), Lars van der Laan, Nick Borchers, Richard Borchers en Daan Harkema.

WP TJP17 Rianne en Benthe_0.jpg
Rianne Vreugdenhil (zang) en Benthe de Rue (piano) 

Verrassing
Het was een intiem gebeuren, dat toch weer een grote verrassing opleverde. Voor het eerst in de geschiedenis van de WP Talentenjacht Populair was er een band met drie gitaristen, zang en... een trompet. De jury was onder de indruk en kende de band “Vagabond” de eerste prijs toe voor hun vertolking van “Above the Clouds of Pompeii”. Zang & gitaar: Bas Korthuis, trompet: Merel Gangelhof, gitaar: Sven Lieben en Sander Bentum

WP TJP17 Merel en Bas.jpg
Merel en Bas

Bed of Roses
Als tweede eindigden Rianne Vreugdenhil (zang) en Benthe de Rue (piano) met het nummer “Bed of Roses”. Rianne en Benthe hadden elkaar gevonden tijdens de WP150 musical en ze bleken een goede combi.

Voor de deelnemers was het een feest om te mogen optreden op zo’n mooi uitgelicht podium, met goed verzorgde techniek. Volgend jaar weer!

WP TJP17 Deelnemers prijsuitreiking.jpg