Nieuws, Summerfun

Summerfun 2017 wordt weer geweldig



Summerfun_03_1k0.jpg

Het kriebelt bij de vrijwilligers van Summerfun want ze zijn klaar voor de zomervakantie. Het programma is in kannen en kruiken en er is weer voor elk wat wils. Veel sportieve activiteiten zoals bv. paintball en vlotbouwen bij Borgerswold Experience, maar ook de bekende activiteiten zoals film, meidenavond en knutselen. En natuurlijk gaat Summerfun ook klimmen in het Klimbos. Summerfun MiniMaxi biedt activiteiten voor het hele gezin/groep en is er Summerfun Ontdekt, activiteiten waar je iets van opsteekt zoals een les EHBO en  vissen. Kortom, Summerfun 2017 wordt weer geweldig.

Dit jaar organiseert Summerfun een Open Podium in de Veenkade. Kun je moppen tappen, een muziekinstrument bespelen, goochelen of iets anders en je wilt dit wel aan het publiek laten zien? Klim dan op het podium van de Veenkade en laat zien wat je kunt. Niet om prijzen, gewoon omdat het leuk is. Er is ook geen jury, groot applaus en eeuwige roem, dat is wat een artiest verdient.

Zechtstein Minerals BV organiseert o.a. samen met Summerfun en de waterskibaan een watersportdag in Borgerswold.

Summerfun is voor kinderen (6 t/m 14 jaar) die wonen in Veendam en Wildervank. Veel activiteiten zijn gratis dankzij een financiële bijdrage van de Rotary Veendam en de Rabobank.

 Op 3 juli staat het programma online op de website www.summerfun-veendam.nl

Summerfun-2017_01.png