Regio

Spellencircuit in de Menterne hilarisch succesAA_IMG-20170618-WA0004.jpg

Woensdag 14 juni was er voor de basisschooljeugd een spellencircuit in het dorpshuis de Menterne in Muntendam. De Stichting Jeugdwerkgroep Muntendam organiseert al jaren met regelmaat een kindermiddag in Muntendam. Deze middag was geheel gratis voor leerlingen van de basisscholen en de kinderen mochten een vriendje of vriendinnetje meenemen.

Diverse spellen stonden opgesteld en klaar voor gebruik. Er was een spel met 2 bijzondere tweewielers waar de twee wielen naast elkaar zaten, kaasdragers met kazen, grote klompen die aan elkaar vast zaten en de kinderen konden zaklopen. Het feit dat alles iedere keer misging door de vreemde spellen zorgden voor veel speelplezier en tal van hilarische momenten.

AA_spellencircuit jwg.jpg

Er was een goede opkomst, er deden ongeveer 55 kinderen mee die om het hardst streden wie er het snelst was. Maar dat viel niet mee met zo`n vreemd spellencircuit waarin je samen met twee grote klompen aan elkaar moet lopen. Al met al was het wel een spektakel. Tussendoor was er een pauze met iets lekkers en de kinderen werden verrast met een ijsje, waarbij ook toeschouwers niet werden vergeten. De jeugd heeft zich opperbest vermaakt en we kunnen terug kijken op een hele leuke middag.