Regio

Avontuurlijke gezinnen gezocht!sarah en faya_resize.jpg

De vrijwilligers van non-profit uitwisselingsorganisatie AFS zijn op zoek naar avontuurlijke mensen in Noord Nederland met een groot hart. Zin in een avontuur? Wil jij weten hoe de wereld eruit ziet? Dat kan nu aan je eigen keukentafel. Vanuit alle windstreken van de wereld komen er in augustus jongeren tussen 16-18 naar Nederland. Zij komen om de Nederlands cultuur te leren, maar vertellen ook graag wat over waar ze vandaan komen.

De jongeren komen voor een schooljaar naar Nederland en gaan naar een Nederlandse middelbare school. Ze leren de gewoontes van ons land en tegelijkertijd maken ze het dagelijkse leven kleurrijker. Er zijn er ook een aantal die voor 3 maanden komen. We zoeken nog gezinnen voor o.a. volleyballende Giada uit Italië, veelzijdige Aaron uit de USA, rustige Nisrina uit Indonesië, stoere Yuchen uit China en sportieve Javier uit Mexico.

schaatsen met de AFSers in Assen.jpg

Jong, oud, single, gay met of zonder kinderen? Heb jij een groot hart en open blik, dan kom je in aanmerking om gastouder te worden.

AFS Nederland bestaat in 2017 70 jaar en heeft dus een rijke geschiedenis. AFS is een internationale vrijwilligersorganisatie met veel ervaring op het gebied van interculturele uitwisselingen. De vrijwilligers van AFS staan u graag met raad en daad bij: voor, tijdens en na het interculturele avontuur.

Kijk voor meer informatie op: http://www.afs.nl of neem contact op via: info@afs.nl of een telefoontje naar regio vrijwilliger Erika Schoonhoven op 06 524 50 089