Nieuws

VW meeting Veendam groeit uit zijn jasje



Dit weekend werd de 15e Aircooled at the Beach (VW meeting) gehouden bij het strand van Borgerswold en het was extreem druk. Ieder jaar komen er meer en meer mensen af op het evenement. De organisatie ziet ook meer deelnemers uit Duitsland.

Door de omvang krijgt de organisatie met meer regels te maken. Voor een vergunningaanvraag bij de gemeente moet een hoop papierwerk worden gedaan en dat kost tijd. Gelukkig was een medewerker van de gemeente daarbij behulpzaam.

IMG_8747.jpg

De VW meeting begint wel erg serieus te worden, iets wat we niet hadden verwacht toen we er 15 jaar geleden mee begonnen. Voor het volgende jaar zullen we een beslissing moeten nemen of we door willen gaan met deze succesvolle VW meeting, die een beetje uit zijn jasje groeit. Daarbij komt ook nog de vraag, kunnen we dit nog wel organiseren op deze huidige locatie want de gemeente wil achter dit gebied blokhutten gaan bouwen, zo laat de organisatie weten

Zaterdagavond werd het weekend afgesloten met een optreden van een meidenband. Ook een aantal Veendammers kwamen kijken en meegenieten. Tot hun grote teleurstelling was er geen natje en droogje te krijgen bij het Koetshuis omdat deze was gesloten.

IMG_8739.jpg

Voor de organisatie was het een succesvolle weekend en natuurlijk werkte het weer geweldig mee.


Fotoalbum: