Nieuws

Geslaagde Hippiemarkt Zuidwending



P1310076.JPG

Door Siena Koning

Erika en Frea organiseerden zaterdag een echte Hippiemarkt bij De Wilde Engel op de Zuidwending. En dat vonden de dames best spannend. ´Het is best wel een groot evenement, in ieder geval groot voor ons! Maar we zijn super enthousiast over de deelnemers en wat ze te bieden hebben vandaag´.  

P1310078.JPG

Er stonden buiten meerdere kramen en ook was er een voedselplein(tje) met terras! En last but not least liep er een echte jaren '60 hippie rond om de bezoekers te vermaken met zijn zangkunst: Otto Teppema, een ware jukebox: je geeft hem geld en hij zingt het liedje wat jij graag wilt horen (als het op zijn zeer uitgebreide repertoire staat natuurlijk) en Renée van Os was er ook, zij maakte prachtige hennatekeningen op of een vlecht met een veer in het haar.

P1310054.JPG

De Wilde Engel is gevestigd in de voormalige School met den Bijbel in Zuidwending. Er worden cursussen en workshops gegeven op het gebied van creativiteit, duurzaamheid, spiritualiteit en gezondheid. tevens is er verkoop van edelstenen en aanverwanten!


 
Fotoalbum: