Regio

Opleidingsorkest VKSO-vanBeresteyn tijdens
'All you need is Music' in theater Geert Teis



DSC_9821usnc1_klnr.jpg
Foto Rob Meijer

Zaterdagavond 29 april presenteert Jasper Stuut de tweede editie van de muziekshow All you need is music! De eerste editie die vorig seizoen plaatsvond was een geweldig succes en werd warm onthaald door een uitverkochte theaterzaal. Dit seizoen legt Jasper de lat weer hoger en zullen vele jonge lokale talenten hun muzikale kunsten tonen op het podium.

Nieuw voor de editie van dit jaar is het VKSO- vanBeresteijn opleidingsorkest dat meespeelt en vanaf 1 mei ‘Educa Symfonia’ zal gaan heten. Dit orkest zal samenwerken met jeugdige solisten die u versteld doen staan van hun kwaliteiten. Ook is er weer plek voor de coverband Applemoose die net als vorig jaar de zaal op zijn kop zal zetten en gaat zorgen voor een feeststemming! Hiernaast komt zanger Thijs Pot (bekend van The Voice Of Holland) nummers ten gehore brengen, zal het zangduo Roy & Sanne zorgen voor een soul- en folkstemming, is er een sessieband onder leiding van Harm-Jan Riksen en zullen virtuoze muzikanten hun talenten tonen op o.a. saxofoon, gitaar en cello.

Het opleidingsorkest begeleidt verschillende popbands. Een greep uit de vele optredens: ‘November Rain’ – Guns’N’Roses, ‘Nothing Else Matters’ – Metallica, ‘YMCA’ – Village People, ‘Music’ – John Miles, ‘Ik kan het niet alleen’ – De Dijk. Zie ook de website en facebook van ‘All you is Need’. Het opleidingsorkest laat zich ook horen met : ‘Forest Gump’ van Alan Sylvestri uit de gelijknamige film.

Een muzikale avond voor jong en oud waarin het draait om één ding: muziek brengt samen en laat samenwerken. Wees welkom voor een gezellige avond in het theater en laat u verrassen door de muziek!

Een geweldige mooie uitdaging voor het opleidingsorkest!

29 april in Theater Geert Teis
Geert Teisplein 2, 9501 VL Stadskanaal
Aanvang: 20:00 uur
Entree: €10,00 p.p.