Nieuws, Vrijwilligers

Bibliotheek Veendam zoekt vrijwillige medewerkers



Vrijwilligerswerk bibliotheek.png

Vrijwillige medewerkers zijn onmisbaar voor de bibliotheek. Voor verschillende programmalijnen is Bibliotheek Veendam op zoek naar nieuwe medewerkers. Dinsdagavond 18 april vindt in de bibliotheek een voorlichtingsbijeenkomst plaats.

Help jij ons ook mee? Bibliotheek Veendam biedt verschillende soorten vrijwilligerswerk. Zo kun je helpen in de bibliotheek of bij activiteiten voor kinderen zoals de Vakantie Voorleestent of het eLAB. De bibliotheek zoekt ook vrijwilligers die het leuk vinden om te helpen bij het geven van computercursussen, zoals Digisterker of Klik & Tik. Als vrijwilliger van de bibliotheek kun je ook het verschil maken voor mensen die gebruik willen maken van De Bibliotheek aan huis.

Informatieavond
Draag je de bibliotheek een warm hart toe, houd je van mensen en lijkt het je leuk om je in te zetten voor de bibliotheek? Kom dan dinsdag 18 april om 19.30 uur naar de informatieavond in Bibliotheek Veendam en ontdek de mogelijkheden.

Kun je niet bij de bijeenkomst aanwezig zijn, maar wil je wel vrijwilliger worden óf meer informatie ontvangen, dan kun je contact opnemen met Gert Sanders, coördinator vrijwilligerswerk. Of kijk voor meer informatie op www.biblionetgroningen.nl/vrijwilligerswerk.