Nieuws

André Hazes jr. en Soulm3n op All Time Music Festival
in Parkzicht Veendam



27_afbeelding_58371483828170.jpg

Zaterdag 1 april is het zover, het 16e All Time Music Festival met dit jaar op 4 podia live muziek. Beethoven, Soulm3n en Andre Hazes jr. op het podium in de grote zaal. Met zijn “Leef” en zijn huidige hit “Ik haal alles uit mijn leven” komt één van Nederlands populairste zangers naar Parkzicht Veendam.

Beethoven, opgericht in 1998, is al jaren de topformatie van Nederland en daarbuiten. Een ongeëvenaarde totaalervaring van muziek en show, met een sensationele podiumopstelling die je bij geen andere coverband zult vinden! Enorme LED Wall, LED trappen, catwalk, laser en andere special FX op het podium vormen het decor voor een fantastische muzikale en visuele beleving voor zowel band als publiek!

Door het afzeggen van Show me the ’90 komen nu Soulm3n. Drie stoere entertain Soulm3ners met internationale klasse. Vocaal sterk en een lust voor het oog. Zij staan garant voor een energieke soulshow vol dance classics, funky house en groovy hits. Het repertoire van Soulm3n bevat legendarische songs voor alle leeftijden, van toen en nu.

In de kleine zaal speelt de bekende top-40 band Melrose en in de tent dit jaar 2 podia, met de  sixtiesband Larry and the Handjive en de boerenrockband Mamma Mafia.

Kaarten zijn de koop aan de receptie van Hotel Parkzicht
of via www.parkzicht.com.

Wees er snel bij, op = op!