Sport

Open dag bij Golfclub de Compagnie Veendam



Op zaterdag 8 april houdt Golfclub de Compagnie van 13.00-17.00 uur open dag. Er kan geheel vrijblijvend kennis gemaakt worden met de golfsport en de vereniging.

Er is een afwisselend programma samengesteld waarbij kennis gemaakt wordt met diverse aspecten van golf zoals het afslaan van een bal op de driving range, het putten van een bal en een paar holes lopen op de Pitch&Putt (ofwel par 3 baan) onder begeleiding. Natuurlijk kan er ook een kijkje genomen worden in het clubhuis en ter afsluiting een consumptie genuttigd worden in het gezellige restaurant.

Tevens kan er op de open dag meer informatie verkregen worden over het nieuwe golfconcept: Short time Golf

Golfclub De Compagnie introduceert nieuw golfconcept
Golfclub De Compagnie in Veendam heeft een nieuw golfconcept ontwikkelt onder de naam 'Short time Golf'. Het programma richt zich op mensen die graag willen (gaan) golfen, maar hun tijd moeten verdelen tussen werk, familie, sport en recreatie. Short time Golf ® is ontworpen om deze groep in korte tijd golftechniek bij te brengen en/of naar een hoger niveau te stuwen. Dat alles binnen een compact programma dat minimaal beslag op hun schaarse tijd legt en elk jaar een vervolg krijgt.
Naast individueel inschrijven is het ook mogelijk om zich als groep in te schrijven. Dat laatste heeft het voordeel dat in overleg met de golfleraar de dag en het tijdstip van de lessen kunnen worden bepaald.

Drie levels
Short time golf omvat het spelen op drie levels. Het eerste omvat een jaarprogramma bestaande uit een kennismakingsavond, 10 groepslessen, 8 wedstrijden op de Par3-baan en theorielessen. De lessen zijn verdeeld over 12 data, waarbij de deelnemers zelf kunnen bepalen welke dagen hun het beste past. Deelname aan de wedstrijden en de theorielessen zijn facultatief, waardoor het programma uitermate flexibel is. De prijs bedraagt €195,-
De tweede stap, level 2, geeft recht op onbeperkt spelen op de Par3-baan. Dit level kan opgewaardeerd worden naar level 3  met een abonnementskaart voor 10 rondes golf op de 18 holes wedstrijdbaan met 50% korting van de normale dagprijs.

Voor mensen die nog onbekend zijn met de golfsport bestaat de mogelijkheid vooraf kennis ermee te maken. Vier privélessen stellen, na het volgen ervan, hun beter in staat een beslissing te nemen om aan het Short time Golfprogramma  deel te nemen. Uiteraard staan de vier kennismakingslessen ook open voor degenen die direct een regulier lidmaatschap wensen aan te gaan. De prijs voor het kennismakingspakket bedraagt €95,-

Informatie
Verder kan informatie verkregen worden bij het secretariaat van de club, Golflaan 1 te Veendam, telefoon 0598 62 52 72. Het secretariaat is geopend op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.