Nieuws, Sport

2000 euro van de Koopjesdrogisterij voor Flash Veendam



20170321_Koopjesdrogisterij_04.jpg

Afgelopen dinsdagavond was het een drukte van belang in de Parkstadhal in Veendam waar volleybalvereniging Flash uit Veendam in het middelpunt van de belangstelling stond. Flash is de afgelopen tijd erg gegroeid. ''We zijn een gezonde en actieve vereniging die het belangrijk vindt voor jong en oud iets te organiseren. Veel leden en vrijwilligers leveren een actieve bijdrage aan de totstandkoming van een gezellige, gezonde en sportieve vereniging. Zonder onze leden, vrijwilligers, sponsoren en ook de familieleden was dit nooit gelukt! Daarom vond Flash dat zij een familiedag verdienen! Het bedrag willen we gebruiken om iedereen in het zonnetje te zetten en iedereen te bedanken voor hun inzet! Zonder hun steun kunnen we het niet! 

Om half 8 was de prijsuitreiking en het werd allemaal omringt door hun supporters. Er kwamen twee directeuren van Koopjesdrogisterij naar Veendam om de prijs van 2000 euro te overhandigen.  

De strijd om eerste te worden had nog wat voeten in de aarde. Omdat een manege uit Amsterdam ook in de race was voor de fel begeerde prijs was het dus erg spannend. Daarom werd er een oproep gedaan om te stemmen op de site van parkstadveendam.nl. En dat hebben de Veendammer massaal gedaan. Het was dus een spannende race. En maandagmiddag om 17.00 uur stonden ze op de eerste plek en 2000 euro in de pocket van de Veendammer volleybalvereniging.

Fotoalbum: