Nieuws, Regio

Winkler Prins docent Gezina Noordhuis
stap dichter bij Expeditie Robinson



Maandagochtend ging de telefoon van de tiplijn van parkstadveendam.nl.  Hoi met Gezina. Ik wil graag meedoen met de Expeditie Robinson en heb jullie hulp nodig. Mensen kunnen tot 17:00 uur stemmen op mij. Ik sta op plaatst 48 en de eerste 50 mogen mee doen met de volgende ronde. Kunnen jullie een oproep plaatsen want ik ben de enige uit Drenthe en Groningen die bij de eerste 50 zit.

Natuurlijk gaan we dit plaatsen, stuur de info maar per e-mail. Naar aanleiding van haar telefoontje heeft de redactie contact gezocht met andere media om deze oproep breed te plaatsen, komt ten goede voor onze provincie en gemeente Veendam, Gezina is docent Natuurkunde op de Winkler Prins en komt uit Drouwenerveen.

Jammer genoeg pakten de media-collega’s het niet op, alleen prachtigpekela.nl en news-groningen.blogspot.nl.  En dat heeft geholpen want na de oproepen zag Gezina de teller oplopen. Het resultaat om 17:00 uur meer dan 500 stemmers en Gezina staat op de 45ste plaats en mag mee doen met de volgende ronde.

In het eigengemaakte filmpje laat Gezina weten hoe blij ze is en wat de volgende stappen zijn.