Nieuws

Tuin&Zo voor de 6de keer in Sorghvliethal Veendam



MunnekeHoveniers.jpg

Vrijdag 3, zaterdag 4 en zondag 5 maart doet het voorjaar weer haar intrede in de Sorghvliethal te Veendam.

De naam Tuin&Zo maakt in een oogopslag duidelijk dat het een beurs betreft waar men van alles op gebied van tuin en huis kan tegenkomen. Stands van hoveniers en stands met tuinmeubelen, hekwerken, houtbouw, tuinartikelen, bloemen en planten wisselen elkaar af met stands met lifestyle producten, bestratingsmateriaal, woonwinkels, installateurs, decoratie, huis- & tuininrichting etc, etc…

Met de winter bijna achter de rug is het een prima periode om zich weer te oriënteren voor het aankomend seizoen. Heeft u ook weer zo’n zin om uw tuin & huis voorjaarsklaar te maken? Onderhoud moet worden gepleegd of bent u op zoek naar inspiratie, benodigdheden en bedrijven die het kunnen uitvoeren of wilt u gewoon het voorjaar proeven? Een perfect tijdstip om Tuin&Zo te bezoeken. In één bezoek wordt u door meer dan 45 bedrijven geïnformeerd over de laatste noviteiten en trends.

Tuinbeurs foto 2.jpg

Als u vrijdag 3 maart met 2 personen de beurs bezoekt dan hoeft u maar voor 1 persoon entree te betalen. Zaterdag en zondag kunt u (alleen volwassenen) tijdens de beurs een gratis workshop volgen op de stand van ’t Rietstee. Tijdens deze workshop gaat u met natuurlijke materialen een leuk artikel maken voor in de tuin of woning.

Tuin&Zo - Sorghvliethal – Jan Salwaplein 1 –  Veendam

Vr. 3 maart     11.00 – 18.00 uur
Za. 4 maart    10.00 – 17.00 uur
Zo. 5 maart    10.00 – 17.00 uur

Entree: € 5,00 kinderen t/m 12 jaar gratis

Gratis parkeren