Nieuws

Jamsessie in Zalenverhuur Sorghvliet Veendam



16832860_1240382346082184_2138261393_oB.jpg
Op de foto vlnr. Gerko Vreekamp, Jan-André Boelens en Roelof Schuiling organiseren de jamsessie

Op zondag 26 februari wordt er voor de 3e keer een jamsessie georganiseerd in Zalenverhuur Sorghvliet. Hierbij zijn alle muzikanten van alle genres welkom.

Ben je al jaren aan het oefenen op je slaapkamer of op een stoffige zolder en heb je geen ervaring om met andere muzikanten samen te spelen en wil je dit graag, dan is dit een mooie kans om dit uit te proberen. We willen dit zo laagdrempelig mogelijk houden. Je krijgt de kans om met eventueel beginnende of ervaren muzikanten mee te spelen om ervaring op te doen en om van elkaar te leren. Natuurlijk zijn ook de ervaren muzikanten welkom. Speel je in een band kun je ook samen met je andere bandleden komen spelen en het publiek kennis laten maken met het muziek wat jullie het liefste spelen, dit wel graag in overleg om teleurstelling te voorkomen. Een backline is aanwezig d.w.z. er zijn versterkers, een zanginstallatie en een drumstel aanwezig. Wel het liefst je eigen gitaar, basgitaar, sax, etc. meenemen

Speel je geen instrument maar ben je wel een groot muziekliefhebber, dan ben je natuurlijk ook van harte welkom, want muzikanten hebben immers publiek nodig, dan kun je onder het genot van een drankje aan de bar uitstekend genieten van de live muziek.

Zalenverhuur Sorghvliet Veendam
de Reede 1, 9642 MA Veendam
Zondag 26 februari 
Van 15.00 tot 19.00 uur
Entree is gratis