Regio

Carnaval! Wat een feest!



CarnavalJWG.jpg

Afgelopen vrijdag 17 februari werd er een carnaval voor de basisschoolkinderen georganiseerd door de Stichting Jeugdwerkgroep Muntendam. Deze werd gehouden in de kelder van dorpshuis Menterne in Muntendam. De muziek werd verzorgd door de eigen dj`s van de Jeugdwerkgroep. Vorig jaar werd er ook al door de Jeugdwerkgroep een carnavalsdisco georganiseerd en dat was zo`n succes dat het bestuur van dit jaar wederom voor een carnaval koos. En weer was er een grote opkomst! Maar liefst rond de 65 kinderen vierden feest! Het was zo druk dat de kinderen zelfs meerdere keren in de file stonden voor de snoepkraam. En ook aan de bar was het druk want het was warm en van dansen krijg je dorst.

Na een de polonaise was er de prijsuitreiking. Zoals altijd waren er weer prijzen voor de diegene doe het mooist verkleed waren. Dat was voor de jury nog een moeilijke keus want bijna alle kinderen gingen verkleed. Ook voor de aanwezige kinderen werd het spannend want wie zou er een prijs winnen! Wie zou er het mooist verkleed zijn! De spanning was te snijden! De winnaars werden gekozen door een onafhankelijke jury.

PrijswinnaarsA.jpg

Deze jury kwam na een moeilijke keuze uiteindelijk tot de volgende winnaars: 1e Noa Kruize als heks (2jr), 2e Alwin Bosschop als Robin Hood (4jr) en op een gedeelde 3e plaats Saraya Canninga als zigeunerin (8jr) en Mathijs Lamain als matroos (9jr). Al met al was het een groot spektakel en ging iedereen moe maar voldaan naar huis!