Sport

Zaalvoetbal V&Z Veendam - week 7



V&Z_Veendam.png

Hoofdklasse
Een wedstrijd deze keer in de hoofdklasse en daar verloor koploper Futsal Topbrands met 5-1 van een sterk spelend Beautysalon Jannie. Bij Futsal Tobrands waren niet alle spelers fit, maar desondanks was de overwinning meer dan verdient en als Futsal Topbrands een kans kreeg was er altijd nog doelman Mulder die bijna niet te passeren was. Door deze nederlaag van Topbrands blijft de voorsprong nog altijd elf punten op CEVDET dat wel een wedstrijd minder heeft gespeeld.

Eersteklasse
In de eerste klasse blijft het spannend tot het einde lijkt het wel. MF Shipping won met 6-2 van Ciseaux D’or en doelman Perdok kreeg twee keer geel en kon vertrekken met rood en is nu twee wedstrijden geschorst en dat komt door zijn derde gele kaart en door twee keer geel in een wedstrijd. Naaste belager Riklis Karto Hair won zonder wissels nipt van JS-Viro met 2-1. Nog steeds hebben vier teams kans op promotie. Autobedrijf Smid is helemaal van slag en V&Z denkt dat dit bewust is, want dit team wil waarschijnlijk niet promoveren en ook nu werd er weer verloren. Dit keer was Werkmax te sterk en won met 4-6 en Kaspers scoorde er vier van de zes. 

Tweedeklasse
Futsal ECH won in de tweede klasse met 4-11 van Riviera United en lijkt aan te sturen op promotie naar de eerste klasse samen met SWO Veendam en G. Reitzema maakte er vijf van en  alleen Govilla Futsal kan het de bovenste twee nog moeilijk maken, want dit team won in een leuke wedstrijd met 4-6 van Calker/Heikens waar Asar de man was en drie keer scoorde voor Govilla Futsal.Slagerij K. Nieland lijkt zich toch nog veilig te spelen, want ook nu werd er weer gewonnen en moest Regioisolatie er aan geloven. Het werd 1-5 en kreeg Krijezi rood. Gadero won van nummer laatst Stukadoorsbedrijf Oldenburger.

Derdeklasse
In de derde klasse lijkt DWS/Drukkerij v.d. Kooi op het kampioenschap af te stevenen. Nu werd er met 0-12 gewonnen van Go Kleine Panda en scoorde G. Korthuis tien keer. Euro Mail tegen nummer twee Statusbar werd 1-2 en blijft tweede. Kruit en Kramer blijft maar winnen na een moeilijk begin en staat nu vierde door deze week te winnen van Just 4 Kidz en van Essen en v.d. Weit maakten er elk vier. Rijschool Hillenga won met 8-5 van SCA Hygiene 1 en Swama en Perdok scoorde er elk drie. GHV/ Vastgoed Partner won met 4-7 van SCA Hygiene 2 en Hofman en Huiberts maakten elk drie goals en Melgers van GHV/Vastgoed Partner dacht in de tweede helft dat het nog de eerste helft en scoorde in eigen doel en juichte ook nog, maar werd daarna snel wakker gemaakt door zijn mede spelers en nu mag hij een weekend naar de sneeuw en hopelijk komt hij dan sterk terug. Avebe verloor nipt van Fc. Titanium en voor Avebe maakte v.d. Meulen er drie en voor Fc. Titanium scoorde M. Kanninga er vier waar van een in de kruising. Nummer laatst v.d. Wiel verloor van CGKV De Kandelaar met 0-8 en B. Japenga scoorde er vier en Wieringa drie.