Sport

Heren Nipt verlies van Kisuma Flash Veendam

Archief foto van parkstadveendam.nl

Het eerste heren team van Kisuma Flasch is er net niet in geslaagd om in eigen huis de punten te pakken van Peize, dat op de vierde plaats staat in de tweede divisie. Het onderaanstaande Kisuma Flash nam in de eerste twee sets een 2-0 voorsprong. Maar de volgende 3 sets gingen verloren en de eindstand werd 3-2 voor Peize.

Flash begon sterk aan de wedstrijd en Peize kwam er in de eerste 2 sets geen moment aan te pas. Halverwege de derde set stond Flash ook nog ver voor. Bij de stand van 19-13 kregen de bezoekers ineens de geest. Bij Flash slopen er foutjes in het spel en daar maakte Peize dankbaar gebruik van (2-1).

Ondanks het zure verlies bleef Flash goed volleyballen. Men deed absoluut niet onder voor de nummer 4 uit de competitie. Alleen valt het dubbeltje dit seizoen op de beslissende momenten, vaak net de verkeerde kant op. Dit was ook het geval in de vierde en vijfde set. Peize was net iets geroutineerder in het uitspelen van de set.

Op de belangrijke punten wordt er door Kisuma Flash te veel fouten gemaakt en worden er verkeerde keuzes gemaakt. Peize rook de overwinning en greep die ook. Eindstand Kisuma Flash-Peize 2-3

suggesties, tips, kritiek en nieuwsfeiten. Mail dan naar Jacob Kuipers.