Sport

Zaalvoetbal V&Z Veendam – week 2



V&Z_Veendam.png

De eerste wedstrijden in 2017 zijn weer gespeeld en in een aantal poules lijkt het erg spannend te worden de komende weken.

Hoofdklasse
In deze klasse staat woensdag te topper CEVDET – Futsal Topbrands op het programma. CEVDET won met 6-3 van Sportplein. Beide teams waren niet volledig, maar toch werd het een leuke wedstrijd met veel kansen aan beide kanten en uit eindelijk ging CEVDET daar beter mee om. Osman Gazi – Draaijer Schilders werd 4-1 en ook daar werden vele kansen gemist.

Eersteklasse
In deze klasse is het wel heel erg spannend, want de nummer zeven heeft maar vier punten minder dan de koploper. Afgelopen week werden er een paar topwedstrijden gespeeld. Ciseaux D’or won met 7-3 van Prins Elektro en beide ploegen hebben 18 punten, maar Prins Elektro heeft een wedstrijd meer gespeeld. Onderin deed Werkmax goede zaken door met 5-2 te winnen van Beste Hypotheek en heeft dan ook nog kans om degradatie te ontlopen. Autobedrijf Smid Meeden – Riklis Karto Hair werd 3-2 en daarmee verspeelde Riklis Karto Hair de koppositie en Autobedrijf Smid weer aansluiting gevonden. Autobedrijf Smid heeft vier punten minder dan koploper Sandra's Hairstudio maar ook een wedstrijd minder gespeeld. De topper tussen MF Shipping en Sandra’s Hairstudio werd 2-2. In een spannende wedstrijd waar beide ploegen kansen veel kansen kregen op de overwinning. Sandra’s Hairstudio staat nu bovenaan met twintig punten uit elf wedstrijden en Riklis Karto Hair heeft negentien punten uit tien wedstrijden net als MF Shipping. Kuko Kozijnen heeft achttien punten uit negen wedstrijden en komende vrijdag speelt Kuko Kozijnen tegen MF Shipping.

Tweedeklasse
In deze klasse won koploper SWO Veendam met 6-0 van rodelantaarndrager OLRO Workwear. Gadero won met 6-3 van Slagerij K. Nieland en dat kwam mede door het goede keeperswerk van de doelman van Gadero die bijna niet viel te passeren.

Derdeklasse
Kruit en Kramer won met 7-1 van Statusbar. De als tweede geplaatste Statusbar dacht een makkie te hebben aan Kruit en Kramer. Maar kwam bedrogen uit. In de middenmoot won SCA Hygiene met 4-2 van Euro Mail. Onderin won Go Kleine Panda van nummer laatst Just 4 Kids met 3-2.

Vierdeklasse
Veendam Fanatics won met 4-1 van Avebe en heeft de voorsprong vergroot naar zes punten. Fc. Titanium liet SCA Hygiene 2 met legen handen achter door met 6-1 te winnen. En Team 49 ers won met 9-0 van nummer laatst Van de Wiel. CGKV de Kandelaar won met 6-1 van nummer 3 Van Ringh. Van Ringh kwam conditioneel te kort en had ook geen wissels. GHV Vastgoed Partner – Pizza in the Box werd 2-1.

Winkler Prinscompetitie
FC. Horsefighter-Sparta werd 8-1 en staat tweede en koploper FC Team won met 3-0 van FC Kloede. Zwart Wit – Wvank Rangers werd 3-4 en FC Knudde won met 22-0 van FC Mooiman. Dat team bestaat uit bijna allemaal meisjes en een aantal zijn er helemaal niet mee bezig, terwijl de andere meiden hun stinkende best doen en waarschijnlijk zullen daar wel maatregelen tegen genomen worden.