Nieuws, Bogdike

Kaartverkoop Night of the guitars van start gegaan



_MG_9936.jpg
Archieffoto

De eerste repetities zijn geweest en achter de schermen wordt nog druk gesleuteld aan alweer de 12e binneneditie van Night of the Guitars in Veendam. Dit unieke evenement wordt gehouden op zaterdag 7 januari 2017 in Parkzicht Veendam. Voor vele bezoekers de gelegenheid te genieten van goeie muziek van muzikanten uit eigen regio, maar ook een weerzien met bekenden om te toosten op het nieuwe jaar.

De opzet blijft natuurlijk hetzelfde! De muzikanten kiezen als altijd weer uit hun eigen platen/cd collectie èèn favoriete gitaarnummer en al deze nummers worden op 7 januari gespeeld in willekeurige bezettingen.  

De muzikanten die het podium betreden zijn: op gitaar - Be Brakke, Coos Crevelink, Evert Erents, Nick Kramer, Joost Prinsen, Frank Giordano, op bas – Ad Antonisse en Hans Steneker, op drums – Djai Mac Wolthof, Marcel Wolthof en Roel Kuipers, op toetsen Chris Kleine, percussie Eddie Tokromo, viool Ilona van Veen en zang Irene Wilkens, Gina de Boer, Peter Bloem, Everhard Sprik, Gerry Wolthof, Harbert Grezel en Teo Feenstra

Voorverkoop (7 euro) is gestart bij Hotel Parkzicht in Veendam.