Overslaan en naar de inhoud gaan

Etmaal achter elkaar klaverjassen

Door op dinsdag, 6 februari, 2007 - 19:54

wildervank - Voor het eerst wordt in Oost-Groningen een 24‑uurs klaverjasmarathon gehouden. Van vrijdag 6 april (Goede Vrijdag) 19.30 uur tot zaterdag 7 april 19.30 uur vindt de marathon plaats in het regionaal scheidsrechterscentrum De Neutrale Hoek op het sportpark Wildervank.

De organisatie is in handen van klaverjasliefhebbers Willem Molema en Jolanda Strik. Wie een beetje kan klaverjassen en de uitdaging aandurft, kan meedoen. Om zoveel mogelijk mensen een kans te geven blijven de kosten heel laag. De inleg bedraagt tien euro, Daarvoor krijgen de deelnemers ook een ontbijt, een lunch en een diner.

Het is voor het eerst dat in deze regio een dergelijk groot klaverjasevenement wordt gehouden. Strik en Molema liepen al langer met plannen voor een dergelijk toernooi rond. Er wordt gestreden om zeer bijzondere prijzen. De organisatoren zijn daarover nog in onderhandeling met een aantal sponsors.

Tijdens het toernooi wordt regelmatig geloot, zodat iedereen telkens een andere medespeler treft. Er is voldoende tijd om ook even te ontspannen. Wie zich wil omkleden of wil opfrissen, kan gratis gebruik maken van de kleedkamers en douches in het scheidsrechterscentrum. De 24 uur marathon staat borg voor ruim dertig spelletjes van 12 potjes per spel

Wie meer wil weten of zich wil aanmelden, moet voor 31 maart een e-mail sturen naar klaverjassen24uur@hotmail.com of telefonisch contact opnemen met Jolanda Strik (0598-633520) of Willem Molema (06-52.02.76.56).

Reactie Plaatsen Of Bekijken....