Nieuws, Summerfun, Bogdike

Sprookjesdag Bogdike, Summerfun en Hoi Pippeloi
Sprookjes uit 1001 nacht en nog veel meer…….!20160706_Sprookjesdag_2016v2.gif

SPROOKJESDAG - Sprookjes bestaan niet wordt er gezegd! Maar niets is minder waar! In Veendam komen ze namelijk ieder jaar tot leven. Op zaterdag 16 juli van 13.00 tot 17.00 uur organiseert Stichting Bogdike in samenwerking met Summerfun en Kindercentrum Hoi Pippeloi weer een Sprookjesdag in het winkelhart van Veendam. En er is weer een hoop te zien en te beleven, voor jong en oud.  

Met straattheateracts van o.a. De gelaarsde kat, Aladdin op zijn vliegend tapijt, Petter en de vuurvogel en Mops en Totem. Dansen met Elza, Anna en Olaf uit Frozen of knuffelen met een mega grote beer. Wandelen met een dinosaurus of je laten betoveren door de Koning van het bos. Bij Sandra´s Hairstudio een Frozenvlecht laten vlechten. De muzikale banjoman galoppeert op zijn paard en de rattenvanger van Hamelen speelt op zijn fluit alle ratten de stad uit. Je laten schminken bij Fun to Feest, er staat een springkussen en knutselen bij Summerfun. Ook trakteert Summerfun de kinderen op een heerlijke suikerspin.
Kindercentrum Hoi Pippeloi houdt een vossenjacht. Vindt jij alle sprookjesfiguren die zich in het centrum verstopt hebben?

En kinderen mogen zich natuurlijk weer verkleden. Hoe meer Elza´s en Sneeuwwitjes hoe beter. Maar ook stoere ridders of woeste piraten. Niets is te gek tijdens de Sprookjesdag! En de (groot)ouders hoeven wat betreft de organisatie niet achter te blijven. Dus kom verkleed als je durft!!!